STICKY Prime

Vad är STICKY Prime?


DECOWELL STICKY PRIME är en unik budskapsbärare framtagen och patenterad av Decowell. Ditt budskap trycks på en streamer gjord av återvinningsbar plast (PET). Den har en unik adhesiv baksida som gör att montering och demontering går snabbt och effektivt. Klistret lämnar inga spår av smuts eller kladd efter sig. Sticky Prime används med fördel som reklam- och kampanjbärare för skyltning av släta ytor när du har höga krav på bildkvalitet och vill vara säker på att din streamer sitter länge. Den kan exempelvis användas på kyldiskar och frysboxar, eller direkt på förpackningar och varor.

DECOWELL STICKY PRIME är en vidareutveckling av vår vanliga Sticky. Denna uppföljare har samma användningsområden som sin föregångare men vi har adderat följande fördelar:

  • Sticky Prime är tillverkad av återvinningsbar plast som inte påverkas av fukt på samma sätt som papper gör. Plasten ger även en glansigare och lyxigare känsla.
  • Sticky Prime fäster bättre och sitter därför på plats längre.
  • Sticky Prime har bättre färgåtergivning vilket ger högre bildkvalitet.

Tack vare att den fäster bättre och är mindre känslig för fuktiga miljöer så räcker en rulle längre jämfört med vanliga Sticky.

Decowell Sticky Prime levereras på rulle som vanligtvis är 20 m. Naturligtvis kan vi anpassa rullängden efter era önskemål!

 

Hur använder jag STICKY Prime?


 

1. Rulla ut

Dra ut en remsa Sticky Prime från rullen och placera där du vill att den ska börja fästa. Tryck till lätt med handen. Det unika klistret gör att inget skyddspapper behövs.

 

2. Applicera

Med handen fäster du Sticky Prime mot underlaget med ett lätt tryck. Hamnade den snett? Inga problem, dra bara loss och fäst på nytt. Klistret fungerar om och om igen. Använd gärna en tygtrasa eller fönsterskrapa för att ta bort eventuella bubblor.

 

3. sKär av

När du är nöjd och klar med exponeringen skär du av Sticky Prime med en liten kniv eller klipper med sax. 

 

4. Avlägsna

Kampanjen är avslutad och det är dags att avlägsna Sticky Prime från exponerade ytor. Ta tag i en hörna och dra loss från underlaget. Inget efterarbete behövs och inga spår lämnas kvar på ytan där streamern suttit. 

 

Tekniska Information


Material:  PET (Återvinningsbar) 50 MY, Vattenlöslig adhesiv baksida.

Tryckteknik:  Flexografi

Rullhöjd:  3,5-80 cm

Rullängd: Från 2 meter/rulle (standard är 20 m/rulle).

Motivlängd:  Max 800 mm

Antal färger:  Upp till 6