STICKY

Vad är STICKY?


STICKY är en unik budskapsbärare framtagen och patenterad av Decowell. Ditt budskap trycks på en bärare med ett särskilt klister som tillåter att streamern kan klistras upp om och om igen. Klistret lämnar inget spår av smuts eller kladd kvar efter sig.

STICKY används med fördel som reklam och kampanjbärare för uppskyltning av släta ytor som väggar och lister. Sticky kan även användas på kyldiskar och frysboxar, eller direkt på förpackningar och varor. En enfärgad Sticky är mycket användbar som dekorationsmaterial av bordsytor, väggar och liknande. Ge t.ex. ditt vita bord en ny röd färg under julen!

STICKY levereras på rulle som vanligtvis är om 25 m. Naturligtvis kan vi anpassa rullängden efter era önskemål!

 

Hur använder jag STICKY?


 

1. Rulla ut

Dra ut en remsa Sticky från rullen och placera där du vill att den ska börja fästa. Tryck till lätt med handen. Det unika klistret gör att inget skyddspapper behövs.

 

2. Applicera

Med handen fäster du Sticky mot underlaget med ett lätt tryck. Hamnade den snett? Inga problem, dra bara loss och fäst på nytt. Klistret fungerar om och om igen.

 

3. sKär av

När du är nöjd och klar med exponeringen skär du av Sticky med en liten kniv eller klipper med sax.

 

4. Avlägsna

Kampanjen är avslutad och det är dags att avlägsna Sticky från exponerade ytor. Ta tag i en hörna och dra loss från underlaget. Inget efterarbete behövs och inga spår lämnas kvar på ytan där Sticky suttit.

 

Tekniska Information


Papper:  80 gram Kraft, självhäftande

Tryckteknik:  Flexografi, digitaltryck

Rullhöjd:  5-80 cm

Motivlängd:  Upp till 110 cm i Flexografi

Antal färger:  Upp till 6

Färger:  Vattenbaserade